sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kings of Convenience

Ihastuin Kings of Convenienceen suurinpiirtein vuonna 2004, kun kuulin I'd Rather Dance With you -biisin ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen hankin Riot on an Empty Street -levyn ja perehdyin aikaisempaan tuotantoon. Kyseinen norjalainen kaksikko on siitä lähtien kuulunut suosikkeihin. 2008 bändi esiintyi Flowssa, mutta harmikseni en päässyt keikalle, joten poikien liveveto on vielä näkemättä.



Kyseiseltä bändiltä on juuri julkaistu uusi levy, joka ilmeisesti on Spotifyn Premium asiakkaille kuunnteltavissa. Meikäläisen Spotify on ilmaisversio, joten tuon uusimman levyn sijasta pääsen lähinnä kuuntelemaan Jonathan/Roberta from Spotify mainoksia. :P Kävin kuitenkin KoC:in MySpace sivustolla, missä oli (tällä hetkellä) kolme biisiä kyseiseltä levyltä.



Ikäväkseni kuitenkin jouduin toteamaan, että omalla kohdalla kyseiset kappaleet eivät ihan niin hyvin kolahtaneet kuin olisin odottanut. Soundi on kyllä yhä ihanan pehmeä (poikien lauluäänistä puhumattakaan), ja Scars on a Land oli kyllä ihan mukiinmenevä mutta Mrs Cold ja Boat Behind oli niitä vähemmän vakuuttavia kipaleita (tosin nyt muutaman kuuntelukerran jälkeen tuo Boat Behindkin alkaa kuulostamaan melko kivalta..:)). Lievästä alkupettymyksestä huolimatta luotto loppulevyn sisältöön on kova, ja kuumeisesti nyt odottelenkin, että Spotify vapauttaisi nuo biisit meidän rahvaidenkin kuuluville. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti