maanantai 31. elokuuta 2009

Huhhuh!

Viime viikko meni omalla kohdallani tosissaan enemmän tai vähemmän opiskeluorientoituneesti. Samalla linjalla jatkunee myös tämäkin viikko, mutta olen suonut itselleni nyt tämän maanantainan rentoilupäiväksi. :) Tai lähinnä pitää myös suoriutua lukuisista käytännön asioista, kuten maksella laskut ja käydä postissa ja ja ja... Kaikkea semmoista touhua on siis tänään luvassa, mitä edellisellä viikolla en ehtinyt tehdä. Ja tähän touhuun sisältyy siis shoppailu! \o/ :)

Koska koulut alkaa näillä näppäimillä, niin pitäähän tuota vaatevarastoakin päivitellä. Ja se tarve ilmeni entistä selkeämmin viikonloppuna, kun koitin epätoivoisesti kaivaa vaatekaapin kätköistä jotain päälle pantavaa kaverin synttärikemuihin. Tuskanhiki pulpahti pintaan, kun mikään ei oikein toiminut. ARGH. Tänään toivottavasti löydän muutamat kivat syysvermeet, millä tuota riepupinoani päivitän. Hakusessa on ainakin lämpimiä paitoja ja ehkä jokunen hamonenkin. Tosin ajattelin lähinnä keskittyä kirppareita kiertelemään siinä toivossa, että eteeni osuisi jotain täydellistä.

Mutta saa nähdä, ehkä sitä joutuu poikkeamaan perus henkkamaukassa ja muissakin, tosin budjetti on melko rajallinen, ja tästä syystä toivonkin, että joku minun tyylimaun omaava on juuri tänään vienyt ison lastin vaatevarastoaan jonnekin lähitienoon kirppiksille ja minä onnekkaana törmään juuri siihen apajaan. :] Nooo, aina voi haaveilla. Haaveilusta puheen ollen, heti kun muutan pois nykyisesta asumuksestani, eli tästä opiskelijaloukusta, niin tulevassa asunnossa on ehdottomasti oltava vaatehuone! Paljon kätevämpi säilyttää vaatteet siellä kuin noissa kuppasissa ja kapeissa vaatekaapeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti