perjantai 21. elokuuta 2009

Tuning in progress

Joku aika sitten löysin Tampereen UFFilta mainion nahkahameen. Hieman kynähameen mallinen ja mitä ilmeisimmin oikeata nahkaa oleva hamonen irtosi muistaakseni 7 eurolla, ei paha. Hame ei kuitenkaan ollut täydellinen, mutta tuolla hinnalla se lähti kotiin - tuunattavaksi.

Photobucket


Mitään toimenpiteitä en ole vielä saanut aikaiseksi kyseiselle hameelle, mutta suunnitteilla on mm. helman lyhentäminen ja uuden vyötärökaistaleen teko. Nykyinen neppariratkaisu vetskarin yllä ei toimi. Toisaalta olen miettinyt, että raaskiiko tuota hametta lyhentää, kun periaatteessa se olisi täydellisen mittainen tiettyjä tilaisuuksia varten: korkeavyötäröinen ja polvien kohdalle ulottuva helma. Toisaalta tuon mittaista nahkahametta en tulisi käyttämään kovin usein, joten pakko sitä on vähän saksia ei-niin-tuhma-sihteerikkömäisiin mittoihin. Hassu ajatus sinänsä, että mekkoa lyhentämällä siitä saa edustuskelpoisemman ja vähemmän pornon, mutta tässä tapauksessa niin todellakin on.

Photobucket
Krhm... Tuo on siis tosissaa ollut siellä tuunauspinossa aika kauan, ja rypyistä päätellen mitä ilmeisimmin melko mytyssä. :)


Myös mekon vuorimateriaalista haluan päästä eroon. Tällä hetkellä se on jotain tuulipukukangasta muistuttavaa kammotusta, joka pitää samanlaista suhinaa mitä lenkkipolulla kuulee. Lenkkipolulla suhina on ok, mutta tuossa hamosessa kulkiessani sitä en suvaitse!

Photobucket


Tuunaus on siis vielä tosissaan alkuvaiheessa (lähinnä vasta siinä suunnitteluasteella...eh), mutta projektin edetessä postauksia luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti